Задругарка је изјавила да ће ако се потврди трудноћа, задржати Золино дете. 

Сада се тим поводом за "Блиц" огласила Марија Кулић.

- Ја не знам где је њој толико изветрео мозак да дозволи да има интимне односе са човеком који ни једну девојку није сачувао, који као највећи дебил прави дете свакој, полемисало се о Ининој трудноћи прошле сезоне. Он јавно прича увек да има незаштићене односе и то је њему смешно. Њега нису научили да поштује и цени женски род. Она деца која су расла у дому су васпитанија и знају шта су праве вредности. Овај је као неки шумски, дивљи човек. За Миљану сви знају да она њега воли, да би и желела и волела да живи са њим, да се уда и да има још једно дете - прича Марија за "Блиц" и додаје:

- Без обзира на све то, није смела да дозволи тако нешто ни под разно. Зна да чува једно дете без оца. Причао јој је психијатар да би он врло вероватно био као његов отац, да оде кад сазна да му је девојка трудна. Све то Миљана зна и понаша се као психички заостала у развоју психичком. Увек кажем, е сада се опаметила, увидела је све, неће више дозволити такве животне грешке и не. Њој памет не долази. Прво, она је велики паничар, има страхове и не би могла сама да чува дете. Жељко када је био беба, она је нон стоп проверавала да ли дише кад спава. Друго, моје здравље није сјајно. Код карцинома се не зна да ли ће и када да се далеко било врати. Ја не бих смела ни случајно да прихватим да чувам децу. Мој супруг, такође, имао исту болест, само за разлику од мене, он није имао метастазе - истиче потресно Кулићка и напомиње:

Фото: Принтскрин Задруга

 

 

- Ја и са Миљаном, видите, не могу још увек да се изборим. Нити је она више да иде где сама мора да води бригу о себи, нпр. ријалити. Чим се заврши ова сезона, мораће на хоспитализацију у ту руску болницу да пробамо и то. Не могу да разумем да толико ризикује да себи упропасти живот. Уопште није препоручљиво због тромбова које је имала ни порођај ни киретажа, нити било шта што има везе са крварењем. Она још увек пије лек за разређивање крви. Зна да јој је живот висио о концу. Моли бога, ето, да је сачува овог пута од труноће, јер она не зна шта ради, а онај бицман је тежак психијатријски случај који је одавно, одаво испуштен и препуштен улици, тако да од таквих треба бежати што даље - закључује Марија Кулић за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: