Ове спекулације су се појавиле у јавности након што су се певачице међусобно отпратиле на Инстаграму.

Њих две су годинама биле у добрим односима и заједно су биле део жирија музичког такмичења "Звезде Гранда". Сви су се изненадили када су се отпратиле на друштвеним мрежама. Међутим, изгледа да ће сад доћи до помирења и то баш на Бадњи дан.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

Јелена је објављивала фотографије на Инстаграму које су настале у претходних годину дана, а онда је поделила и слику са Маријом. Њих две су се проводиле на једном догађају.

Подсећамо, новинари су једном приликом упитали Марију да ли јој је Јелена честитала на албуму "Долази љубав", а она је појаснила у каквим су односима.

- Јелена се није јавила и претпоставила сам да ћете ме то питати. Да заувек ставимо тачку на ово: ја с Јеленом Карлеушом немам ни најмањи проблем, ако га она има, мислим да то треба сви да знамо. Ово је мој једини одговор - нагласила је Марија.

Јелена током једног интервјуа није негирала да су њих у свађи.

- Зна Марија што сам ја љута, само се мало фолира, али нећемо сада о томе, празници су пред нама - рекла је Јелена недавно.

Јелена је једном приликом јавно честитала Марији Шерифовић на рођењу сина, кога је добила уз помоћ сурогат-мајке.

- Нисмо се још чуле, али планирам да јој се јавим и да јој честитам. Ја сам за њен план знала много пре вас и пре него што је објавила лепе вести. Пошто сам ја једина од оних која чак и када је љута ништа не би рекла, желим јавно да јој честитам. Знам да ће бити дивна мајка и знам колико је то она желела. Верица ће бити дивна бака. Заслужила је да има унуче и да буде срећна - рекла је Јелена.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: