- Била сам у шоку када сам видела објаву у медијима. Не могу да верујем да је тај човек толико ниско пао да открива такве ствари о мајци своје деце и још спомиње моје име. Од тада је прошло десет година. Желим да кажем да то није била никаква лезбо-афера, као што је он рекао да смо биле голе у кревету, већ само пољубац и мажење. Не сматрам да је то толико лоше када се две жене пољубе - изјавила Нарциса Мусић.

Фото: Инстаграм/тања_савиц_привате

 

- То је било пре него што се удала. Дошла сам први пут на њен наступ и она ме је посматрала цело вече. Смешкала се док нисам села поред ње. Упознале смо се, зезале, смејале, све је било нормално, без неког претераног мувања. Биле смо обе младе и луде. Ја нисам имала никада жељу да имам нешто са женама, али мислим да она јесте, у смислу да проба као скоро свака друга жена. Мислим да је желела само да види како је то љубити се са женом - сматра она.

На питање да ли је досло до с*кса одговорила је:

- Није било тих ствари на које је алудирао њен муж. Мазиле смо се и љубиле се. Нисмо биле голе. Након те вечери биле смо у контакту још неких годину дана, и то је било све. Одлазила сам на њене наступе када је долазила у Беч. Тада смо се само загрлиле, и то је било све. Она није лезбејка. Воли мушкарце, а само је хтела једном да проба. Баш сам се потресла када сам прочитала шта је Душан изјавио - каже Нарциса и додаје:

- Тања је једна предивна жена и није ми јасно зашто се њен муж тако свети и јавно износи све те ствари о њој. Веома ми је ружно са његове стране, заправо одвратно ми је, јер је и она родитељ. Једном приликом када је она гостовала у Бечу, упознала сам Душана. Јако је љубоморан. Једва смо успеле да се поздравимо. Спасла се од њега. Толико од мене - закључила је она. 

Тања се поводом ове теме није оглашавала.

(Курир)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".