Наиме, певач је открио да је сваки празник леп, али да више није то то, након што родитељ изгуби дете.

- Празници су посебни у животу сваког човека па самим тим и успомене утичу на то појачано доживљавање истих. Посебно је болно када изгубите неког свог блиског, а нарочито рођено дете и баш због тога ни један празник нема више никакву драж, ако сам тај празник славио са својим дететом кога више нема - истакао је бивши рокер, те додао да ли се преиспитује да је нешто могло бити другачије.

Фото: Архива Новости

 

 

- Нема шта да се преиспитујем, јесте могло бити другачије да ме је моја прва жена Вера, а Мајина мама, послушала да не правимо децу јер сам знао да ће моје дете наследити моју генетику, природу и нарав садржану у бесомучном претеривању у сваком доживљају живота, појачаном опијатима... Себи нисам могао да ускраћујем то по цену живота, па је било оно: “Ко преживи причаће”, али моја ћерка није преживела и знао сам да ће то тако да буде и нисам могао ту ништа да променим - искрен је Вукашиновић за Блиц.

Подсетимо, прослављени музичар Милић Вукашиновић (73) се већ неко време суочава са здравственим изазовима, због чега је већ неколико пута хоспитализован.

БОНУС ВИДЕО: