Маријана Шпирић заувек је напустила "Елиту". Она је након одласка са имања у Шимановцима у студију прокоментарисала своје учешће у ријалитију.

- Нешто се у мени десило да сам посустала, али угасила сам се. Кочило ме нешто, нисам имала адекватно друштво, са Лејди сам била у свађи, али да сам са њом била добра мислим да би другачија прича била. Не волим да будем у фејк причама које ме не интересују - рекла је Маријана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Она је прокоментарисала и парове у Белој кући.

- Ја подржавам љубав у сваком облику, али љубав. Мислим да би њени родитељи можда и прихватили да је Бојана можда мало боља, али ја им сву срећу желим - рекла је Маријана за Бојану и Анђелу.

- Њихов однос ми се највише сивђа, мислим да је то једини пар који ће опстати сто посто. Само морају да да пораде на свом односу - рекла је Маријана за Ша и Миону, а онда и прокоментарисала Аниту и Анђела.

- Мислим да је проблем јер је Анђело у питању, Анђело смета мушкарцима, а Анита боде очи женама. Највише је заболело Муњеза, али чујем да су сада у добрим односима - рекла је Маријана.

Подсетимо, Дарко Танасијевић је саопштио учесницима ко је избачен.

- 90 посто гласова има Анита Томић, 9 посто гласова има Никола Лакић и 1 посто гласова има Маријана Шпирић и она напушта Елиту - рекао је Дарко.

БОНУС ВИДЕО: