Северина се у жижи јавности нашла 2014. године када је њен експлицитни снимак "процурео", а затим и 2018. када су у јавност испливале фотке на којима је била потпуно обнажена и које су доспеле у медије тако што је певачицин телефон хакован.

Водитељка Јована Јоксимовић је тада, у јутарњем програму који је водила, коментарисала актуелну тему о којој је јавност брујала, са својим гостима.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица се тек касније укључила у емисију "150 минута", где је истакла да ју је водитељка разочарала и изнела тврдње које су многе изненадиле.

- Имала сам неугодности с вашом телевизијом. Водитељка је у Јутарњем програму пустила моје голе фотографије, које су хаковане с мог телефона. Наша деца су се играла заједно, познајем и њеног мужа, који пева. Једном приликом сам му чак и писала репертоар за концерт. Дакле, њихово дете и моје дете су се играли заједно, ми смо се дружили, као пријатељи, али невезано за то, такве ствари се једноставно не раде. Пустила је те фотографије у 10 сати ујутру на телевизији. То је било страшно, истакла је својевремено Северина.

Фото: АТА имагес

 

 

Јована је тада ове гласине кратко прокометарисала:

- Заиста се не бих бавила тим глупостима, нити их коментарисала, разумите ме, поручила је Јована.

Јована Јоксимовић и Жељко Јоксимовић били су на Северинином венчању с Игором Којићем у Београду 2015. године.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: