Певачица Мартина Врбос се присетила својих почетака када јој је једини циљ био да заради новац како би могла да сними свој албум који је толико желела. Са 18 година отишла у Њујорк где је играла око шипке у једном стриптиз клубу како би зарадила новац за свој албум.

Како је рекла, њени родитељи су тада јако бринули за њу.

- Сећам се када сам са 18 година кренула за Њујорк, нити сам размишљала где ћу, ни шта ћу... Радила сам тада у стриптиз клубу, али оно, само са си**ма, имала сам тачку своју. Гледала сам како да зарадим, како да снимим албум, а у исто време сам завршавала Економски факултет... - причала је Мартина.

- Моји родитељи су много бринули, како ћу сама. Да сада треба да кренем, много бих више бринула. Тада, певала сам, имала сам тачку онако топлес, са с***ма, мени је већи проблем био што ми је доњи део кратак него што сам горе гола. Стално сам размишљала како ми задњица изгледа, али сам се тешила да су Американке дебеле, те ја сигурно могу да прођем. И добро сам зарадила, снимила албум и ето вратила се... - говорила је Мартина у емисији "Магазин ин".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".