Како је рекла, она се с колегиницом и другарицом свакодневно чује, пружа јој подршку и шаље неизмерну љубав, јер зна кроз шта Бекута тренутно пролази.

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Нас две се чујемо сваки дан. Ана је борац и тренутно се бори са стањем у којем се налази. Не плашим се за њу, али знам да јој није лако. Гура како може и како мора, али она је јака и знам да ће изгурати све и изаћи као победник јер она то јесте - рекла је Снежана, и открила како се бори с лошим вестима.

- Вера ме држи и тера напред, то је оно што ми помаже у овим сулудим временима, љубав према свему и свачему, а не само према партнеру. Али оно што је на првом месту кад сам ја у питању су деца и унуци, мајка, сестра, окружење и фамилија - каже певачица.

Фото: Алекса Станковић

 

 

- Немам страхове. Страх је вера у зло, а ја сам се потрудила да се духовно едукујем и трудим да будем изнад зла, да верујем у добро и да схватим и прихватим неке ствари које су неминовност. Немојте се плашити, све је већ записано. Биће онако како је Бог рекао и никако другачије - наглашава Ђуришићева, која последњих година ужива у емотивном односу с гинекологом Вањом Милошевићем. На томе је, такође, како каже, захвална Богу.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Подсетимо, Мркоњић је интубиран, на респиратору, у вештачкој коми, прикључен на ЕЦМО апарат. Стање му је изузетно тешко.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".