Неки хороскопски знакови су једноставно створени једно за друго и ако се икада упознају, биће јако заљубљени и имаће везу као из бајке. Барем тако тврди астрологија.

Рак и Вага

Ова два знака су сродне душе. Ракови су веома осетљиви и емотивни, а Ваге знају да пронађу идеалну меру романтике и емоционалне стабилности. Стабилност и преданост односу и породици њихови су заједнички циљеви, због чега добро балансирају у везама.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован и Близанци

Овај двојац има заједничких карактеристика, али и супротности. Шармантна личност Овна инспирише Близанце. Уживају у новим искуствима и заједничким активностима. Савршено се надопуњују, пише Вечерњи лист.

Лав и Стрелац

Пуни су поноса и воле светла рефлектора. Оба знака карактерише јак карактер што их некад доведе у сукоб, али то је уједно и оно што их чини јачима. Међусобно се надахњују да буду најбоља верзија себе. Њихова љубав је дубока и страствена

Фото: Профимедиа

 

 

Бик и Девица

Ови земљани знакови врло добро знају шта желе у животу. Сигурни су у сврху свог постојања и спремни су напорно да раде како би остварили своје циљеве – пријатан и раскошан животни стил како би они и њихови вољени били срећни и безбрижни. Управо су заједнички циљеви оно што им осигурава да остану блиски.

Foto: Shutterstock

 

 

Водолија и Јарац

Креативни су и романтично компатибилни што их чини савршеним партнерима. Захваљујући невероватним идејама често реализују велике пројекте. Заједно, они могу постићи све што замисле. Дељење истих уверења и вредности помаже им да остану снажан пар.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: