Жена Љубе Перућице, Кристина Колозеус породила се у новембру 2023. године.

Да је пут до родитељства био тежак сведочиле су речи којима је певач дочекао сина

- Он је остварење сваког нашег сна, сваке жеље и маште, сваке молитве драгом Господу Богу! Кад год смо помишљали зељу, она и ја смо мислили на исту ствар.

Фото: АТА имагес

 

 

Певач је сада отворио душу и проговорио о томе шта је његова супруга прошла пре трудноће.

- Она је оперирисала бенигни тумор, неку цисту на јајнику. То је све на време урађено, али се смањила могућност да затрудни. Морала је да прими један хормон након операције, тај хормон не сме да се прима ако је жена трудна, то се не даје, али су на конзилијуму рекли да она мора да га прима. Доктор је тако одредио, иако она није хтела, имала је осећај да то не треба да ради.

- Тај хормон иначе утиче на жену у смислу да када почне да га прима, жена улази у менопаузу и не може да остане трудна. Хвала Богу, баш у том периоду када је примила први хормон, она је остала трудна, и видиш како се чуда догађају.Рекао бих људима да не одустају никада, нама су годинама говорили да идемо на потпомогнуту оплодњу оплодњу, а ми смо бежали од тога. Знали смо да не треба силити ствари, да све треба да буде природно - започео је Перућица у једној емисији и наставио:

- Кад се све то издогађало, она је остала трудна и на сваком том конзилијуму се жалила на разне ствари, а доктори су били у стилу 'ма дај'. Моја жена је естета, она воли да сређује, шминка, не воли ни до продавнице да оде ако није сређена.

Фото: АТА имагес

 

 

- Кад год је ишла на конзилијум она је била сређена и верујем да су је схватали неозбиљно. Она им је говорила да се не осећа добро, да се надима, стомак јој расте а они су јој говорили да је због хормона. Први, други и трећи месец је тако било и после три месеца се на конзилијуму извриштала. Рекла им је да осећа да није у реду, а једна докторка јој је рекла да пуно једе - рекао је Љуба у емисији "Исповести" и открио да су трудноћу открили у петом месецу.

- Каћа им је говорила да нешто расте у њој, да не прима хормон помислила би да је трудна, а овако се плашила да није тумор. Докторка ју је прегледала и рекла да у њој расте беба и то велика, четири и по месеца.

- Здрава жена, трудна, а ти је кљукаш нечим што иде директно у стомак. То је био стрес, резултати наталног теста су били лоши, па их ради поновно. То је био огроман стрес, обоје смо изгубили пола косе због тога. Док се није родио, моја жена се сваког дана молила Богу, постили смо средом и петком. Свако вече је плакала и молила се богу да буде добро. Кад смо видели да се родио здрав и прав, срећи није било краја - закључио је Љуба.

БОНУС ВИДЕО: