Права драма одвијала се данас на Главној градској магистрали у Зеници где је дошло до саобраћајне несреће коју је скривио полицијски службеник, а потом побегао са лица места. Према речима Алдине Алић, шеф Одсјека за односе с јавношћу, аналитику и планирање Министарства унутрашњих послова (МУП) Зеничко-добојског кантона (ЗДК), до незгоде је дошло у 14 сати.

"Саобраћајна незгода догодила се у улици Бранилаца Босне у Зеници. У незгоди су учествовали полицијски службеник, који је управљао са приватним путничким моторним возилом "Пасат", и пешак иницијала А. Ш. (рођен 2005. године) који је задобио лакше телесне повреде. Истрагом која се проводи утврђују се све околности под којим је дошло до ове саобраћајне незгоде као и евентуална одговорност полицијског службеника" - каже Алић.

Како незванично сазнаје “Аваз”, полицијски службеник се након ове несреће удаљио са лица места због чега је дошло до потере за њим. На крају, полицијски службеник је стављен под контролу. Незванично, полицијски службеник који је скривио несрећу, иако из полиције нису саопштили његов идентитет, је Д.Т. из Зенице.

(Аваз)

БОНУС ВИДЕО: