Глумица је у емисији открила да је патријархално васпитана када су у питању мушко-женски односи и да сматра како мушкарац увек треба да учини први корак. Наравно, уз њену помоћ пошто, како Ивана жаргонски каже, она "баца мацу" када заводи, односно шаље сигнал мушкарцу да може да приђе.

- "Бацам мацу", то је мој први корак! Мене су родитељи васпитали да мушкарац увек треба да предузме први корак јер смо ми ипак нежнији пол и женска бића којима треба удварање. Тако је било од кад је света и века и мислим да тако треба да буде и данас. Због тога ја никад не предузимам први корак, али увек дам до знања да ми се неко свиђа - истакла је глумица.

Фото: В. Данилов

 

 

Ивана се чини да супротни пол и данашње време нема довољно храбрости за прилазак девојкама.

- Данас мушкарци немају толико храбрости да прилазе или им бар треба више времена. Не знам да ли су несигурнији, или су можда дрскији и безобразнији него раније. Међутим, када ми се неко допадне, тај неко то јасно види, то му је онда и знак да треба да приђе, каже Ивана.

Фото: В. Данилов

 

 

Ивана важи за једну од најлепших и најатрактивнијих глумица на нашим просторима, а познато је да многи мушкарци "луде за њом", међутим она истиче да је само једном у животу била заљубљена:

- Можда сам једном у животу била заљубљена, баш сам хладна, дистанцирана и груба.

Ивана је у емисији "Бинџ" открила и како лечи тугу када је љубав у питању:

- Отпатим пола сата, 45 минута и идем даље, немам времена за то. Зашто би трошили време, ако се нешто заврши са разлогом се завршило, а ако се нешто не врати на старо исто тако се са разлогом није вратило, нећемо плакати због тога - закључила  је глумица у емисији "Бинџ"

Цео интервју са глумицом Иваном Дудић ћете ускоро моћи да погледате на нашој видео платформи, као и на нашем Јутјуб каналу.