Познати водитељ Владимир Јелић већ годинама нас информише о дешавањима у земљи и свету. Он је препознатљив по својој сталоженој појави, али о његовом приватном животу не зна се много тога, а он о својој приватности ретко говори.

 

 

Ипак, занимљиво је да је његова изабраница такође из јавног света, премда многи не знају да су они срећан пар.

Наиме, реч је о Јовани Јелић, глумици коју смо гледали у серијама "Убице мог оца", "Шифра Деспот" и "Ургентни центар"...

Пар се упознао пре једне деценије, а премда је Јована из Новог Сада, пар живи у Београду. Владимир је једном приликом открио како су се он и његова супруга упознали.

- Били смо ангажовани на једном пројекту који је радио наш заједнички познаник, редитељ - рекао је Владимир. 

 

 

- Допали смо се једно другоме, разменили телефоне, почели да се виђамо и врло брзо схватили да смо се заволели. Код нас је све ишло постепено и све нам се дешавало баш кад треба, без неког планирања и форсирања - рекао је за "Глорију" једном приликом водитељ који с глумицом има два сина.

Јована је од Владимира, иначе, млађа осам година. Њих двоје имају петогодишњег сина, а њена велика љубав и страст јесте позориште, као и представе за децу. Толико воли позориште да је на даскама које живот значе била све до 6. месеца трудноће.

БОНУС ВИДЕО: