На конференцији за медије говорио је о својој улози, филму, али и свему што је открио о певачу за којим је данима плакао Београд, нарочито Дорћол. У улози се феноменално снашао, а његов колега Баки Б3 тврди да је управо он заслужан за конекцију са филмском екипом. Баки је у емисији "Пулс Србије" на Курир телевизији испричао и да му се Хуса није захвалио.

Фото: АТА имагес

 

 

- Добио сам позив од једног свог пријатеља да се снима филм Џеја, Недеља. Ја кажем: 'Добро, шта и како?' Причали смо о томе могу ли и ја да се појавим, ја сам рекао не. Пошто сам ја, исто имао са Џејом неке блиске сусрете и дружења. И имам приватне снимке који су код мене и тако то. Међутим, звао ме је последва до три месеца и питао: 'Шта мислиш за Хусу?' Рекао је: 'Шта мислиш да зовемо Хусу, може он да игра Џеја, како ти се чини?' Рекао сам да би било добро. Питао ме је какав је Хуса, рекао сам добар момак, личи мало, посвећен је, тамнопути, низак, тако те грађе, слично томе, и таман ће то да буде топ. Па шта мислиш? Рекао сам ево ти број телефона. Ја дам број телефона том мом другару, и зовем Хусу, кажем: 'Зваће те људе за филм, снима се филм о Џеју.' И спојим све то, они се договоре, чују - рекао је Баки Б3 и додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Прошло је све то, сада је филм готов. Никоме није за ово да каже: 'Брате, хвала ти пуно, еј, спојио си ме, еј, знаш да није било тебе.' Не тражим ја, немам од тога ништа. Али опет, то је неко познанство, дружење, треба некад да се захвалиш, ако је битно, битно је. Међутим, овај, ја сам, јуче, прекјуче, послао поруку Хуси. Реко: 'Извини глумац, ваљда сам заслужио две карте, да ми оставиш за премијеру.' Он је видео поруку. Није ми се јавио. Можда је у гужви. Па чекај, у гужви? Видео си поруку? Па оног момента је кад си видео. Требаш одмах да одговориш, само да напишеш, брате, извини, јављам ти се брзо. Једва чекам да га видим. Баш да га питам. Али ја сам то питао. Наравно, ја ћу добити, мени није проблем да дођем до карата, па чак ћу и купити карту. Него, ето чисто да видим реакцију. Али ето све је речено. Нисам се разочарао. Ми смо на неки начин познаници, не дружимо се. Али знамо се. Тешко је данас имати правог друга.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: