Марков најмлађи брат, Михајло Јањушевић извршио је самубиство. После братове сахране, ријалити учесник не може да дође себи, а сви се питају шта ће бити са његовом романсом са Анели: 

- Јањуш је ван себе од туге и како време пролази све му је горе, јер је све свеснији каква трагедија је задесила његову породицу. Покушава да буде храбар због оца и мајке, ћерка Круна му је и снага и покретач, али бол је огромна. Захвалан је Пинку на подршци и коју су му пружили, заиста је много људи уз њега, али мислим да за ријалити није спреман. Што се Анели тиче, то је за њега готова прича - започиње Јањушев пријатељ и наставља:

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

 

Маркова супруга Ена велика му је подршка у овим тужним данима:

- Схватио је сад шта значи породица и мислим да се стварно више неће коцкати са тим. Бивша жена Ена му је огромна подршка у овим тренуцима и јако јој је захвалан иако својим делима до скоро то није показивао. Анели није ни свесна шта се дешава и што је он напустио ријалити, али када човек доживи овакав животни ударац, не може више никада да буде исти. Сад је увидео да се са неким стварима не треба шалити и да оне немају цену, а њему су Круна и Ена све. Ово остало је само игра на коју је сада ставио тачку - каже Јањушев пријатељ за "Свет".

Марко још увек није потврдио спекулације да ли се враћа у "Елиту" или не, као ни продукција. 

БОНУС ВИДЕО: