Мина Костић је била Џејева врло добра колегиница која га је гледала као брата и често је била у његовом друштву. Једном је открила да ју је Џеј бранио и од жестоких момака:  

Певачица је истакла да је Рамадановски увек био пријатељски настројен, познавао све "цаке" које су му омогућавале да некога придобије и претвори ситуацију у пријатељски однос.

- И даље имам његов број телефона. Пожелим да га позовем, иако знам да није ту. Чујем се и са његовим ћеркама Маријом, Аном, као и са његовом Андријаном. Пратим и његов Инстаграм. Онда се расплачем гледајући све те слике. Ви не знате колико сам тужна - започела је Мина, па открила шта јој је најтеже пало када је са искуснијом колегом наступала. 

Фото: В. Данилов

 

- Мене су стварно сви обожавали у време кад смо се Џеј и ја дружили. Долазили су да ме слушају опасни људи на наступима. Били су на гласу. Били су део подземља, мафијаши да тако кажем. Харали су деведесетих. Ја се њих нисам плашила јер сам знала да ће он да ме заштити.  Била је једна ситуација, већ сам снимила први ЦД у том тренутку. Дошла је нека екипа, хтели су да ја останем са њима, међутим Џеј је направио хаос и фрку. Није дозволио. Рекао им је "То је моја сестра, нема шансе да остане. Она је дошла са мном и са мном ће да оде". Штитио ме је по кафанама, знао је у сваком тренутку шта коме треба да каже. 

- И даље ми је много тешко. Ја се и даље не мирим са чињеницом да мог Џеја више нема. Њега свуда чујем. Имам утисак као да је и даље ту, али ме онда реалност подсети да је све другачије. Шта ћу, ваљда ћу се некад помирити са чињеницом да га нема - рекла је Мина за Републику. 

БОНУС ВИДЕО: