Уредник Спорта на телевизији РТЛ Марко Варгек, гостовао је у емисији Директ уочи Европског првенства у рукомету које се одржава у Немачкој, и емисије "Време је за рукомет" коју он води.

Водитељка с којом је разговарао у том тренутку је Мојмира Пасторчић, његова бивша девојка с којом је раскинуо 2020. године.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vargek (@marko_vargek)

 

Водитељка је почела разговор речима "ово је 16. рукометно првенство које радиш, а ко можеш да издвојиш најбољи моменат", да би он кренуо "Молим те, дозволи ми.. значи...", почео је Марко, али га је она убрзо прекинула:

"Ако ћеш сад све да их набрајаш, не може". Марко је кренуо да их набраја, након чега је Мојмира подвикнула: "Не може!".

 

 

Марко и Мојмира су раскинули везу пре нешто више од три године. Марко се иселио из заједничког стана, али од тада настављају да раде као колеге на истој телевизији.

Док лепа водитељка крије детаље свог љубавног живота, Варгек редовно на друштвеним мрежама објављује слике своје нове изабранице.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arija Rizvic (@arija_rizvic)

 

У питању је глумица и редитељка Арија Ризвић, која је недавно прославила 29. рођендан, пре извесног времена је на Инстаграму објавила заједничку слику поред које је написала "Љубав је то":

БОНУС ВИДЕО: