Наиме, добро обавештени извор тврди како је један од главних разлога раскида младог пара, управо Лепа Брена, која никако није могла да пређе преко Сандриног дружења са појединим људима који се доводе у везу са ријалитијем и учесници су истог.

 

 

- У почетку је све било идеално и бајно, Сандра је са породицом Живојиновић путовала свуда, водили су је у Мајами, шминкала је и Лепу Брену, али онда се ситуација драстично променила због њеног интензивног дружења са Иваном, бившом супругом једног од најпознатијих репера и ријалити учесника који је супругу јавно преварио у истом и навукао гнев јавности - започиње извор близак Сандри Миљаковић и додаје:

- Од тада је Ивана била под притиском медија и самим тим и Сандра која је њена најбоља другарица. Свуда су се појављивале заједно са осталим ријалити учесницама и учесницима и то је Брени вероватно засметало, па је почела да Виктору пребацује због Сандриних потеза и да јој замера и најситније детаље будући да цела породица веома води рачуна какав дојам оставља у јавности и не воле да се повезују са скандалима које увек демантују и ограђују се. Ово је и довело до краха везе Сандре и Виктора будући да Миљаковићева није могла да издржи тај притисак и наметање туђег мишљења - завршава извор.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@_ivv_)

 

Подсетимо, Виктор је након краха везе са Сандром био сам, а онда се појавила и вест да је завео младу певачицу Лену Чолак за којом је одлепио, а која је такође, како се наводи у медијима, провела у дому Живојиновића и њихову крсну славу.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".