Један од највећих хитова покојног певача Џеја Рамадановског, који је пре две године преминуо у свом стану на Дорћолу, свакако је песма "Сунце љубави", чији спот се и дан данас памти и радо гледа.

Фото: АТА имагес

 

 

У мору хитова које је легендарни певач оставио за собом, јесте и емотивна балада у чијем споту је глумила прелепа плавуша Наташа Нађа Војиновић, која је одмах освојила срца публике, али и Иван Марјановић који је заљубљен у њу. Недавно смо открили како Нађа изгледа 26 година касније, а сада откривамо како изгледа Иван који је данас успешни офталмолог. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Dzej Music Official

 

 

Он је у периоду снимања спота био студент друге године медицине, а својевремено је рекао да му у младости ни глума није била страна.

- Мој добар друг Срдан Голубовић после гимназије је уписао режију те ме је замолио да му помогнем у реализацији његовог филма за крај прве године студија. У питању је био неми филм, где смо радили демонстрације и ја сам, да бих му помогао, глумио у том филму. Како ми је он то тада испричао, његови професори су погледали филм, били су одушевљени и рекли му да ме посаветује да би требало да размислим о глуми. Спот за песму 'Сунце љубави' рађен је под диригентском палицом Дарка Бајића, док је мој друг Срдан био режисер - рекао је тада.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTV Yu Eco

 

 

Иван је том приликом, рекао и да није ни слутио на какав ће успех наићи ова песма, али такође истакао да га и данас пријатељи зову из кафане када се пева "Сунце љубави".

БОНУС ВИДЕО: