Откако су отплесали свој први танго плес не слутећи да је то почетак једне дивне љубавне приче. Убрзо су схватили да су сродне душе, а сада живе на релацији Истанбул - Анталија - Србија.

Српска дизајнерка, чији је рад овековечен бројним наградама, како у Србији, тако и у иностранству, није оклевала када је добила позив да се маркантном Турчину придужи у Анталији.

Данас обоје поносно и усхићено истичу да уживају у својој великој љубави, о којој су причали у јутарњем програму телевизије "К1".

- Упознали смо се на танго маратону. Погледом ми је упутио позив за плес. Загрлио ме је, а кроз загрљај можете много тога да осетите. Ја сам у том загрљају пронашла све оно за чим сам жудела, а то је мушкарац који одаје чврстину, сигурност, храброст. Тако ме је привукао уз себе да ја више нисам имала куд, морала сам њега да пратим - почела је Данијела Божић, иначе награђивана дизајнерка у Турској.

Иста сећања, која му огреју срце, дели и Мелих Мерич.

- Када сам је видео, била је то љубав на први поглед. Осетио сам страст, особу која је пуна љубави, која ме је загрлила из срца, што је у тангу ретко - испричао је српску ТВ публику.

Знао је да немају времена за узалудно трошење и реаговао је врло брзо.

- После првог фестивала у Кападокији, после првог танга који смо отплесали, он је дошао у Нови Сад на фестивал. Провели смо седам дана и нисмо се ни раздвајали. После тога се вратио у Турску и рекао: "Знаш шта, мој живот више нема смисла овако. Ја ти шаљем карту. Ја сам помислила да ћу отићи на неки период, али сам добила карту у једном смеру. И нисам се превише изненадила. Као да сам баш морала тако да урадим. Ја сам отишла и више се нисам враћала - са осмехом на лицу је на крају открила позната српска дизајнерка.

БОНУС ВИДЕО: