Водитељка "Новог јутра" Јована Јеремић већ неко време је у вези са власником пекарске индустрије Драганом Станковићем.

Њих двоје истичу да су једно другом највеће љубави, те се више не одвајају, а она се недавно и укључила у емисију из његове виле у Гроцкој, а открила је и да се преселила код њега.

- Планирам да се повучем мало из медија у фебруару, посветићу се неким својим стварима. Правим паузу. Налазим се у пекарском царству. Ја сам фактички пресељена код њега, три дана сам у Гроцкој, четири дана сам у Београду. Јако ми прија овде - почела је Јована.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jeremicjovana/Профимедиа

 

 

- Драган је максимално уложио у бизнис, много ради. Сад ћу вам показати како све изгледа. Драган је ипак шеф, ја сам пропратна - рекла је она, а са њом се укључио и њен партнер, који је био са њеном ћеркицом Леом.

- Ти си моја подршка, мој лавић. Ми смо велика сложна породица - рекао је Драган у емисији "Премијера викенд - специјал", а она је додала како њена наследница обожава њеног партнера.

Фото: АТА имагес

 

 

Њих двоје показали су његову империју, те су глеадоци могли да виде како изгледају његов пословни простор, а посебну пажњу привукао је зид који је пун награда, признања и медаља.

Како Драган има двојицу синова, Јована је испричала и да је у сјајним односима са његовим наследницима, а сада смо имали прилику да видимо и како они изгледају.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: