Цаца је отпевала једну емотивну песму "Еј драги, драги" у такмичењу, а осећања је пренела и свима око себе.

-Долазим из краја који је близу Косова и Метохије, а и један период живота сам живела тамо. Скоро да нема породице на северу Косова где бар једно весеље нисам отпевала и желела сам овом приликом и овом песмом да поздравим све те људе – испричала је Цаца и додала да је постојала и једна лошија страна успомена који је везују за јужну српску покрајину.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Никад није касно

 

-Упознала сам тамо неке лоше људе и баш ми је нанета једна велика неправда. Од пар људи за које сам мислила да су ми пријатељи, а за једног од њих да ми је емотивни партнер. Али нико од тих људи ми није био пријатељ, три особе су у питању, а певала сам и великим људима тамо које овом приликом поздрављам. Волим Косово и обишла сам све манастире тамо – открила је Цаца.

Светлана је, како је испричала, је чак била и киднапована.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Никад није касно

 

-Од те стране пријатеља сам била тако преварена, и опљачкана, и киднапована – рекла је Цаца.

- Била сам киднапована од стране мојих пријатеља, јер сам понела била нешто његово за Србију. Он ми је рекао можеш ли Цеки нешто да ми понесеш, ја сам рекла, наравно зашто да не, међутим, његови пријатељи су ме сусрели, пресрели и узели то, јако сам разочарана, али ми је драго са једне стране што сам и то доживела, зато што сад знам да постоје непријатељи, тада нисам знала.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".