Популарна глумица и звезда серије "Чари", Шенон Доерти, шокирала је изјавом, будући да болује од карцинома дојке и да је свесна да због бројних метастаза неће још дуго живети.

Фото: Профимедиа

 

Она је, наиме, открила да је детаљно испланирала своју сахрану, те се све договорила са својим најбољим пријатељем и извршиоцем њеног тестамента, Крисом Кортазом.

- Ово јесте морбидна, али је и забавна тема. Желим да мој пепео помешају с посмртним остацима мог пса и мог оца. И нећу да ме сахране, а да не будем кремирана - рекла је глумица.

Шенон сматра да би чак било лепо и да се пепео посади, те да на том месту касније никне дрво.

- Желим да одаберем једно место које смо мој отац и ја волели и које нам је највише значило - додала је Шенон и истакла да има више оних за које не би волела да дођу на сахрану, него оне које би волела.

- Дошли би многи, а да им нисам ни драга. То је просто тако. Не желе да испадну лоши људи, да их гледају попреко… Али, да им ја смањим тензију. Хоћу да ми сахрана буде као фестивал љубави. Нећу да ту неко дође и плаче, а мисли: "Хвала ти Боже што је ку*ка отишла" - навела је глумица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".