Розетаури и Мани имају шесторо деце - три сина, Шанкара, Виџија, Ракишана, и три ћерке, Рену, Дипу и Пуџу и сви имају изузетно бледу кожу и скоро белу косу, карактеристике типичне за албинизам.

Њихова најстарија ћерка Рену (35) удала се за Рошеа, а њихов син Дарамраџа такође је наследио албинизам, што је број албино чланова ове породице са осам повећало на 10!

Како су Пуланови рекорд обороили 2012. године, могуће је да је у породицу стигло још принова са албинизмом, али о њима се не могу пронаћи нове информације на интернету.

Ови Индијци занимљивог изгледа кажу да је већини њихових сународника тешко да поверују да су рођени у Индији и да имају њихове гене.

- Чуо сам да нас људи зову "ангрез" што значи "Енглези". Све што знамо јесте да не видимо како треба и да не можемо дуго да будемо на сунцу, али трудимо се да живимо најбоље што можемо - каже Розетаури, глава породице.

 

Господин Пулан се својм супругом Мани оженио 1983. године, а то је био уговорен брак. Они су се одмах након венчања преселили из јужне Индије у Делхи где су се осећали боље јер су људи у овом велеграду мало отворенији.

Супружници су признали да су имали "тежак живот", те да су их људи често третирали као аутсајдере или странце, али Мани каже да ово стање види као "дар од Бога" упркос свим тешкоћама које је породица прошла.

Подсетимо, албинизам, поред чињенице да у телу нема довољно пигмента меланина што доводи до светле боје коже, косе и очију, неретко прати и слабовидост и осетљивост на светлост.

(Блиц жена, Гинисова књига рекорда)

БОНУС ВИДЕО: