Ријалити играч је и даље под утиском братове смрти, па се често преиспитује шта би могао да промени да је знао шта се догађа у Михајловој глави. 

Он чврсто верује да би доста тога променио и да до трагедије не би дошло:

- Не постоји проблем у овој држави Србији и Црној Гори, у Београду, да га ја не могу решити! Мислим да је само у питању глава, да је само пребацио... Нешто му је кврцнуло. Био сам у контакту са његовим најбољим другом и другарицом, никоме није јасно шта се десило. Хајде што мени није било јасно, који нисам био у контакту са њим, али мајци да није јасно с којим је био у контакту сваки дан, другу, другарици... Нико није знао шта је, требало је да ми каже, све бих решио - истакао је бивши кошаркаш са болом који га је ломио уживо у емисији:

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 7 Елита

 

- Не верујем да су у питању негативни коментари на друштвеним мрежама. Можда се то и дешавало, али не верујем да је то разлог. Реци ако те неко дира, помогао бих му. Глава је то...

Подсећања ради, Марко је у последње време био у лошем односу са брато и нису се чули.Просто, водили су другачији начин живота Он је синоћ током емисије открио када је последњи пут видео свог брата Михаила. 

- Њихове теорије да сам ја био у свађи, да сам га се одрекао, никада у свађи нисам био са њим, нисмо се посвађали никада, нисте упутили једну ружну реч. Јесте да сам био одвојен, али сам и од ћерке одвојен због ријалтија, видели смо се последњи пут код сестре када је дошла из Канаде. Ја сам после отишао у Црну Гору, мало на море, отишао за Немачку, па директно овде, путеви су нам се разишли, али све ми се онако вратило од првог дана - тврди Јањушевић.

БОНУС ВИДЕО: