Након што се Станија појавила у Елити, где је делила пакетиће, Анелина мајка отишла је испред њеног дома у Руми, где је позирала, а потом старлети упутила гнусне увреде.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Хтела не хтела морам да пратим шта се дешава у ријалитију. Нисам хтела ни да одем да делим пакетиће, али сам дошла, ипак ме је та кућа створила, ја сам десет година живела у ријалитију, била по емисијама, бићу овде и после читаве ове афере. Ишла сам то да испоштујем. Онда су се десиле те неке ситуације да ми неко долази ту око зграде у Руми... - рекла је Станија.

- Болесница од Анелине мајке ми је ишла на праг. Сестра Сита је опседнута мноме, не престаје да прича о мени! И мајка и сестра су болесне. Страшно! Језиво ми је било да неко долази испред зграде, њихови поступци ми говоре да су неурачунљиве и психички оболеле. Које друго образложење би било? То су баш озбиљне ствари - открила је Станија.

Фото: АТА имагес

 

- Кад сам видела да је Анелина мама испред моје куће... Сви су ми писали: "Кривична, кривична, на шта ово личи", сазнала сам и неке друге ствари, због којих сам још више флипнула! Нећу их рећи сад. Шта ће она ту око мог дома? Боже сачувај! Уплашила сам се за своју безбедност, на шта то личи? То може да иде кривична пријава одмах. Видећу да ли ћу је тужити. Звала сам попа да окади читаву зграду и комшије - рекла је Добројевићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".