Тренутна певачица групе "Магазин", Андреа Шушњара, недавно је најавила да планира напустити састав чим јој се пронађе адекватна замена.

Тончи је сада открио какви су његови планови са поменутом групом, а како каже, будућност групе је у његовим рукама.

- Што се тиче Магазина, његова будућност је ионако у мојим рукама, али је питање да ли након тако велике прошлости, уопште треба будућност? Не знам, видећемо, имам неке идеје у глави које вртим, уосталом, она још увек није отишла. Мислим они имају довољну оставштину песама, коју могу експлоатисати до краја живота, укључујући и Андреу, која ми је јако драга, рекао је Тончи.

Фото: АТА имагес

 

 

Објаснио је и значи ли то да би могао угасити Магазин.

- Магазин се никада не може угасити јер он живи у главама и срцима генерација и генерација. Међутим долазе нове генерације, питање је хоће ли они открити стари Магазин или не. Примера ради, знате ли неку нову песму с албума Роллинг Стонеса? Вероватно не знате. Хоћете ли ићи на њихов концерт због песама које вас подсећају на нека сретна и безбрижна времена? Вероватно хоћете. Можда не треба прљати будућност новим песмама, ко зна. Све је могуће, али ја сам окренут сада себи, толико вам могу рећи, закључио је Тончи

(Сторy.хр)

БОНУС ВИДЕО: