- Бићу искрен лоше сам, лежим већ неколико дана, није ми добро, плашим се да ми не пређе на плућа. Ја се нисам придржавао мера, па је можда и то разлог због којег сам сад у овој ситуацији. Већ данима кашљем, немам снаге, малаксалост ме убија. Бојим се најгорег, мораћу да се тестирам, да видим да ли је корона у питању - рекао је Кристијан пре него што је сазнао да има корона вирус.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Пинк.рс

 

 

Голубовић је отишао на преглед и на тестирање, након чега је установљено да је позитиван на коронавирус. Наиме, како је Кристијан објаснио одрадио је два теста, и из носа, и из крви и оба су показала да је позитиван, па је испричао како је све почело и како се тренутно осећа. 

- Лоше сам, баш сам лоше, сад сам радио анализе крви, завршене су, снимци плућа, крв на уши ми иде, на нос исто, плућа су захваћена, али сам пред упалу плућа, имам страховите болове у пределима мишића и у глави, позитиван сам на коронавирус и на тест крви, и на нос, два теста су ми одрадили, за 7 дана долазим поново на контролу, рекли су ми строга изолација, не смем да се крећем нигде, лежање, дали су ми брда лекова да пијем, није ситуација за зезање - говори Кристијан и открива када је приметио здравствене проблеме:

- То је тињало код мене већ месец дана неких, прекјуче сам изгубио, након што сам прославио славу, изгубио сам одједном чуло мириса и укуса, па сам био убеђен да сам закачио у том тренутку и отишао сам да се тетирам и ето, позитиван сам. Стварно се лоше осећам - изјавио је Голубовић, па додао:

- Лекари кажу да не смем да се играм, да је озбиљна ствар у питању, да морам да се чувам сада, да бринем о себи, да пијем што више витамина, течности, да морам да будем тотално изолован, да се лечим, да пијем редовно лекове, морам да идем на контроле када ми они кажу.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristina_spalevic

 

 

На питање да ли је Кристина Спалевић поред њега у изолацији и да ли има неке симптоме, Голубовић одговара:

- Кристина је поред мене, даје ми подршку, ту је за све што ми треба, ја не знам како је она успела да избегне то, има мало кашаљ, али и даље има чуло укуса и мириса. Волимо се, уживамо, сада ће бринути о мени, ја о њој, лепо нам је, немамо проблема, битно нам је да смо заједно - говори Кристијан.

(Република.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".