Ивану Петерс је српска престоница уморила, а након што је доживела инфаркт, одлучила је да купи кућу далеко од градске вреве, те ће ускоро све чешће уживати у природи. Певачица сада сређује свој, како је рекла, мали рај, и истиче да сада схвата зашто људи грле дрво.

 

- Мени не треба ништа више за Нову годину, све имам што ми треба за живот. Не тражим ништа посебно, то може да буде шољица за кафу, или чај, нека ситница. Све што мени треба, трудим се сама да завршим и то ћу да наставим следеће године да радим. Имам неку идеју у свом малом рају ван града и то остварујем - започела је Ивана причу те онда открила нешто више.

- Већ сам га направила, сада га сређујем, чиним да буде доступан и широј породици, да имају где да спавају, да има где да се кува, роштиља, купа, то ми је главно за следећу годину. Поред тога, да може ћерка Сара да доводи друштво и проводи дане у природи, а не на “бетону“ - објаснила је певачица, која је уморна од свега што град и живот у њему носи:

- У нашем данашњем времену, да не кажем хистеричном добу, брз је живот и много је тензије, негативне енергије свуда око нас и заиста чим се попнем мало даље од Београда, мени се спава. То је знак да сам се успорила, да се нешто враћа, да се избалансираш. Није чудо када људи кажу “загрлите дрво“, то потпуно разумем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".