Време у Србији

У Србији на северу разведравање, док ће у осталим крајевима бити облачно, на југозападу, југу и истоку са снегом уз формирање, а на високим планинама уз повећање висине снежног покривача.

У осталим крајевима облачно, на југозападу, југу и истоку са снегом уз формирање, а на високим планинама повећање висине снежног покривача. После подне и увече очекује се престанак падавина и делимично разведравање.

На северу се понегде ујутро очекује умерени мраз, а током дана биће претежно сунчано.

Ветар слаб и умерен, на истоку још пре подне повремено јак, северозападни.

Јутарња температура износиће од -5 на северу до 1 степен Целзијуса на истоку, највиша од минус 1 на југу до 3 степена на северу.

Време у Београду

И у Београду јутро облачно, хладно и суво. Пре подне разведравање, а после подне претежно сунчано. Ветар слаб до умерен, северозападни. Јутарња температура око минус 2, највиша око 2 степена.

Прогноза за наредне дане

Према изгледима времена за наредних седам дана, до 27. јануара, у недељу и понедељак ујутро мраз, од -10 до -3 степена Целзијса.

Током дана претежно сунчано, а следеће седмице и топлије.

У понедељак крајем дана наоблачење са северозапада, које ће се током ноћи и у уторак проширити и на остале крајеве, условљавајући местимично слабе и краткотрајне мешовите падавине, кишу и снег.

После тога биће променљиво време, уз смену сунчаних и облачних интервала.

Киша се у среду увече очекује на северу, а у четвртак понегде и у осталим крајевима, када је на планинама краткотрајно могућ и снег.

БОНУС ВИДЕО: