Усвојена ћерка богатог бизнисмена Филипа Цептера, Ема Цептер, већ недељама не престаје да интригира домаћу јавности.

Познато је да својим објавама на друштвеним мрежама никога не оставља равнодушним, а сада је Ема Цептер отишла корак даље.

 


Она је позирала у мајици на каучу, а приметило се да се испод мајице не назире ништа. У крупном плану је била њена нага позадина, а многи су се питали да ли то она управо позира без гаћа?

Подсетимо, о Емином животу се мало зна, а осим онога што показује на друштвеним мрежама, познато је да има 22 године, живи у Лондону и студира психологију.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм / емацептер

 

- У наш живот ушла је једног децембарског дана 2000. године и одмах се угнездила у наша срца где је отворила простор кога ту раније није било. Лепо је кад човек може да се оствари као стваралац, па да затим постане родитељ, а још је лепше када можете да исправите неправду и уместо бола створите – љубав. Мени се догодило и прво и друго - рекла је Мадлена једном приликом.

- Са свим тим тинејџерским моментима који су присутни код све деце тог узраста, морам да кажем да је Ема једна добра девојчица. Добар ученик. Што кажу ови који нас чувају, возе – ми знамо Ему, она учи од своје друге године. Сад завршава колеџ. Она би хтела у Америку, али каква Америка ко ће тако далеко да путује. Видећемо да то буде негде око Лондона - рекла је Мадлена Цептер својевремено у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".