Осим богатства које поседује, Бојанић је познат и по бурним љубавном животу, спекулацијама због којих су медији увек имали разлог да пишу. Тако је на светлост дана изашла спекулација да је преотео супругу свом брату. Многи верују да је реч о Бранки, која је од њега млађа 24. године. 

Милош је био приморан дда остави жену која ће му родити децу, наводно Бранку. Породична драма прозроковала је бројне тензије међу члановима исте. Певач Синан Сакић јавно проговорио о овој теми, откривајући детаље о Бојанићевој прошлости.

Фото: Н. Фифић, В. Данилов

 

- Још је покони Синан Сакић открио како је Бојанић свом рођаку преотео жену, односно брату од ујака, Због свега су га пљували и мрзили, ма нико није хтео да прича с њим, ни његови родитељи. Није дуго био с њом, око девет месеци, јер није могао да издржи притисак, сви су се окренули против њега. Синан је то јавно причао, а Милош је наводно претио тужбом, али га никада није тужио јер је знао да Синан може све да докаже. Он и дан-данас не прича с тим братом. Тај мученик коме је скинуо жену једне ноћи се напио па је с пиштољем кренуо да убије Милоша. Срећом па је његова мајка то јавила Бојанићима који су одмах позвали полицију. Да га полиција није сачекала испред куће, Милоша данас не би било - рекао је својевремено извор из Новог Сада за "Стар".

- Милош је имао много жена пре мене, а ја нисам та коју је преотео. Нек је Синану лака земља, он је алудирао на Милошевог рођака који живи у Лугану. Он је један господин који је много помогао Синану у каријери. Те приче које се сада врте десиле су се пре 20-30 година и нема смисла да се ја петљам у то - рекла је Бранка тада.

БОНУС ВИДЕО: