Према првим информацијама, прво је дошло до судара два аутомобила, "фолксвагена поло" кумановских регистрација и "фолксвагена голф" скопских регистарских ознака. Како се истиче у саопштењу, до тог судара је дошло када је возач једног од аутомобила ушао на ауто-пут у контра-смеру.

- Након тог првобитног судара, путница из возила кумановских регистрација је изашла из аутомобила и у том тренутку на њу је налетео аутомобил 'Опел инсигниа' српских регистарских ознака. Жена је од ударца задобила тешке повреде од којих је преминула - наводи се у саопштењу тужилаштва.

Фото: АТА имагес

 

 

Како се додаје, издат је налог за обдукцију страдале жене, али и за испитивање узорака крви и урина осталих учесника који су тренутно хоспитализовани са лакшим повредама.

- Прикупљени су трагови и материјални докази који ће бити предмет вештачења како би се прецизно утврдили узроци саобраћајне незгоде - додаје се у саопштењу.

Подсетимо, до несреће је дошло синоћ око 20 часова на путу Куманово-Табановце, а у несрећи је страдала Љ. Т. (49).

Из полиције је раније саопштено да је "полом" управљала Б. Т. (24) из Куманова, док је "голфом" управљао В. П. (45). За воланом инсигније био је Ђорђе Давид.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: