Звезда популарне серије "Емили у Паризу", Ешли Парк (32), открила је да је скоро умрла након што је пала у "критични септички шок" који је угрозио њене унутрашње органе.

Америчка глумица је на Инстаграму поделила са фановима како је све започело с упалом крајника током одмора за Нову годину, и како се тренутно опоравља од болести која ју је приковала уз болнички кревет, пише "Variety".

- Захвална сам јер ми се здравље поправило упркос томе што ми је првобитно речено, рекла је Парк и објавила фотографију себе у болници.

Глумица се захвалила супругу Паулу Форману, и рекла да је стално био уз њу. Открила је да је била у три болнице у иностранству, да је недељу дана провела у јединици за интензивну његу, те да је трпела велике болове. 

- Оклевала сам да поделим шта се дешава јер сам још увек у муци опоравка... али сада знам да сам на сигурној страни најгорег. Лечим се и обећавам да ћу бити добро", написала је она.

Лили Колинс, глумица с којој Парк игра у серији "Емилy у Паризу", коментарисала је колегиницину објаву на Инстаграму.

- Једва да могу погледати ове фотографије без да се расплачем. Волим те сестро и заувек сам захвална што си на путу до опоравка. Не могу дочекати да загрлим Пола и тебе, написала је Колинс.

Селена Гомез јој је такође пружила подршку речима:

- Моје срце... Тако сам захвална што си добро, али се молим за још бољи опоравак.

Глумац Глен Павел рекао је да му је јако жао због свега што је колегиница Парк преживела, и да јој шаље "љубав и снагу". 

(Variety/ Mondo)

БОНУС ВИДЕО: