Сигурно вам се догодило да приликом чишћења купатила, фуге и даље буду прљаве и чини вам се да ниједно хемијско средство не може да уклони плесан која се на њима створила.

Али један професионалац који се бави чишћењем домова открио је супер трик како да уклоните буђ са фуга и то преко ноћи, без имало рибања.

Све што је потребно урадити је узети комад папирнатог убруса или салвете (тоалет папир је превише мек и пребрзо би се распао), савити га и ставити на фуге. Након што сте то учинили, тај комад убруса прелијте с мало избељивача и оставити да се намаче до 60 минута.

Фото: Профимедиа

 

 

Након што подигнете убрус, буђ једноставно нестаје. Звучи апсолутно генијално, али неки пратиоци овог стручњака баш и нису уверени.

- Ово неће решити проблем…

- Никад нисам веровао у ово, али када сам покушао, био сам шокиран и тако срећан, молим вас, покушајте, коментарисао је један корисник ТикТока, док је други додао:

- Моја мама се куне у ову методу, стварно делује.

Фото: Профимедиа

 

 

Међутим, трећи је написао:

- Ово неће решити проблем. Избељивач не убија плесан, он је избељује и када се плесан врати сваки пут ће бити све горе.

Уместо тога, други корисник ТикТока предложио је коришћење алкохолног сирћета уместо избељивача, што звучи као мало нежније решење.

- Употребите соду бикарбону и избељивач за наношење пасте и исперите након 30 минута, захвалите ми касније, предложио је други.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: