Певачица и велика звезда осамдесетих Саманта Фокс (57) синоћ је задржана у полицијској станици, након што је приведена на аеродрому у Минхену.

Певачица је већ реметила ред у авиону на линији Лондон-Минхен, а по слетању је наводно излетела напоље и присилила га да се не окрене на писти и одустане од полетања за Лондон.

Полиција је потврдила да је једна жена од око педесет година приведена, након што је под утицајем алкохола правила неред у авиону и на аеродрому. Због сцене коју је направила, остали путници нису могли да полете, те је лет померен, а њима је обезбеђен смештај у хотелу. 

Како преносе медији, Саманта је у веома лошем стању због губитка сестре Ванесе, која је преминула прошле године у педесетој години живота, након што је неколико дана провела у коми после срчаног удара. 

Фото: Профимедиа

 

- Вежбала сам за Мастер Шеф добрих неколико недеља са својом сестром јер је она била фантастична куварица. Увек је правила најбољу сељачку питу, па смо вежбале заједно и ја сам то снимила. Она је моја млађа сестра, можете је чути како ми наређује и говори "мораш да чистиш док радиш, чисти као што радиш!". Нажалост, изгубила сам сестру мало након снимања МастерШефа. Да, моја сељачка пита је рецепт моје сестре, и још увек имам све њене лонце и све ствари. Биће тако поносна и била је тако поносна кад сам ушла у шоу јер је била велики обожавалац шоуа - рекла је Саманта након њене смрти.

Сестра Ванеса није једина блиска особа коју је у скорије време изгубила. Мало пре ње, преминула је и Самантина партнерка Мајра Стартон са којом је провела 16 година.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: