Док је Манда играо своју последњу представу из публике су га бодрили супруга Ања и њихов син.

Како је она својевремено испричала тог дана га први пут нису пољубили пред почетак представе, мислили су да ће имати времена да то ураде после.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- На самом почетку Манда је са тог брода на коме глуми Капетана Куку пао. Кад се то десило, прво сам помислила, погледај, сад је смислио да кобајаги падне у воду, међутим он је дуго остао у том положају. Посумњала сам да нешто није у реду, испричала је Ања која је приметила да су Манди очи биле отворене.

Фото: АТА имагес

 

 

- Окренула сам главу, било је доста колега. Била је и Боба Мићаловић са децом, и како сам окренула главу, јер се чуо смех деце, видела сам њен збуњени поглед и то је био знак да нешто није у реду. Из првог реда сам наскочила на сцену, не знам како.

- Само сам желела да му видим очи затворене, да је пао у несвест. Међутим, њему су очи биле отворене, по томе сам видела да нешто није у реду. Шта се рационално после тога дешавало ја се не сећам, рекла је Ања за емисију “Преживели” једном приликом која је утеху пронашла у сину Андрији који је њена животна радост.

БОНУС ВИДЕО: