Јелена Ђоковић важи за жену која веома води рачуна о свом здрављу, а самим тим и о томе шта уноси у организам. Како сама признаје, важно јој је да намирнице које конзумира имају нутритивну вредност, да су квалитетне, али и укусне.

Приликом недавног јављања на Инстаграму видели смо је са чашом привлачног жутог напитка, а убрзо смо сазнали да је реч о чају од куркуме.

Савети Јелене Ђоковић за чишћење организма ор празничне хране дефинитвно раде, а за овин напитком сви су дословни откачили.

Фото: Профимедиа

 

 

Декларисана веганка годининама се придржава строгог режима без меса, млека и шећера али мало је познато како се Јелена Ђоковић одлучила да води живот по оваквим правилима.

Супруга најбољег тенисера истакла је да се овог правилника придржавала јер је морала те је исхрана Јелене Ђоковић тада као и сад подразумевала све сирове намирнице.

Како и сама каже, све је почело још током студентских дана.

- Почела сам да размишљам како да преживим три године, јер нисам имала новца да једем у не знам каквим ресторанима, а нисам ни живела у дому где имам кухињу. Тако да је веганство кренуло из муке, рекла је Јелена.

БОНУС ВИДЕО: