Младић преферира да живи далеко од очију јавности, ретко се појављујући у медијима или на фотографијама са својим родитељима и сестром.

Са друге стране, његова сестра, Ђина Џиновић, веома је активна на друштвеним мрежама и већ је стекла репутацију озбиљне инфлуенсерке. Редовно дели увид у свој луксузан начин живота, истичући провокативне слике у бикинију.

Међутим, ако је судити по његовим објавама на Инстаграму, Кан Џиновић очигледно дели страст према путовањима и уживању на луксузним дестинацијама. На фотографијама често приказује своје авантуре широм света, откривајући различите културе и пределе.

Фото: Инстаграм принтскрин/dzinovic_kann

 

Осим тога, Кан није шкрт када је реч о показивању своје љубави према девојци. Често дели фотографије на којима се види како проводи време са својом изабраницом, размењујући нежности и истиче колико је воли.

Једном приликом, на свом Инстаграм профилу, Кан је поделио слику са романтичне вечере са својом девојком. Њихова присност била је очигледна, а осмех на Кановом лицу јасно је говорио о срећи коју осећа у њиховој вези.

Фото: Инстаграм принтскрин/dzinovic_kann

 

Породица Џиновић, иначе, живи у вили на Сењаку.

Писало се да је певач уложио невероватних два милиона евра у свој новоизграђени дом, а радови су се одужили због сталних промена у нацртима на којима је певач инсистирао. Како је сам открио, већ подигнути зидови су рушени и прилагођавани како би се све савршено уклопило у његову визију идеалног дома. Укупна површина куће износи отприлике 930 квадратних метара.

БОНУС ВИДЕО: