Ако је веровати астролозима, хороскоп нам може открити пуно тога о личности сваког хороскопског знака, а између и осталог које су то особе које виде само добро у људима, па им промакну неке важне ствари због којих касније испаштају.

Неке жене су непоправљиве сањарке које не виде ништа лоше и проналазе оправдања за све грешке партнера, а неке су толико брзоплете да забораве да добро размисле пре него што се упусте у везу, и тако на крају и једне и друге заврше са потпуно погрешним човеком.

Како се у народу каже особа која дозволи да јој неко „седне за врат“, је особа која може да трпи туђи безобразлук.

Фото: Профимедиа

 

 

Астрологија каже да се жене рођене у следећа четири знака Зодијака увек лепе за погрешне мушкарце!

Ован

Жене рођене у знаку Овна су одважне, препуне авантуристичког духа и привлачи их узбуђење које доноси свакодневица у покрету. Међутим, овај неустрашиви приступ животу понекад их може одвести у загрљај мушкарца који не тражи исти ниво преданости, пише Астроталк. Због импулсивне природе, често не виде знакове упозорења, па пре него што то схвате, нађу се у лошој љубавној вези која заправо није у складу с њиховим дугорочним плановима и циљевима.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Жене рођене у овом знаку су познате по брзоплетости, шарму и друштвеној природи. Иако их ове квалитете чине магнетима за супротни пол, оне их, такође, могу одвести према мушкарцима који можда нису искрени у својим намерама. Двострука природа зна у женама Близанцима да створи борбу између жеље за дубоком емоционалном везом и површне привлачности. То је разлог зашто се често нађу у везама којима недостаје дубина за којом оне уистину трагају.

Вага

Фото: Профимедиа

 

 

Жене Ваге праве су романтичарке, увек у потрази за савршеном љубавном причом. Међутим, ова потрага за идеализованом романсом може их навести да игноришу знакове упозорења и буду с мушкарцима који емоционално нису на истом нивоу као оне. Ваге имају урођену жељу за складом, а то понекад зна толико да их заслепи да не виде како нови партнер можда неће исказивати једнак ниво преданости. Све то на крају води до незадовољства јер веза није складна.

Рибе

Жене Рибе су сањалице које често виде најбоље у људима. Иако је овај квалитет симпатичан и генерално добар, такође их може довести до тога да се заљубе у погрешног типа. Њихова саосећајна природа наводи их да остану у везама дуже него што би требало, чак и када виде јасне знакове некомпатибилности. Емоционална дубина Риба понекад ће помутити њихово расуђивање о потенцијалном партнеру и његовом карактеру.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: