Певачица Матеа Станковић доживела је саобраћајну незгоду на путу ка Бечу, када је под дејством лекова заспала за воланом.

Певачица је за Гранд проговорила о саобраћајки која се догодила пре скоро 6 година, а у којој је како и сама каже, само Бог сачувао.

Матеа је за овај немили догађај "окривила" сопствену немарност и терапије под којом је била.

- Имала сам операцију тада, заправо интервенцију, радила сам циркон керамику на зубима и имала сам неке силне анестезије тако да ме ништа није болело. Међутим, када су анестезије попустиле, попила сам два лека против болова и када је то све попустило мени се јако приспавало. Била сам уморна и исцрпљена, више пута ми је падала глава - почела је причу Матеа, а затим открила због чега тај дан слави као други рођендан.

- И више се ничега не сећам. Сва срећа, када сам заспала за воланом, ја сам пустила ногу са гаса, иначе да се десило да сам додала гас, ко зна шта би било. Срећа у несрећи. Ауто сам уништила, очешала сам целу страну, али само је лимарија била у питању. Довезла сам се до Беча, опет кажем да ме је Бог чувао. Та једна грешка, глава у торбу, ма више никад! Рекла сам први пут сад кад ми падне глава, стајем на прву пумпу и спавам! - рекла је за Гранд.

Певачица је открила да је искусан возач, али да је једна немарност за мало коштала главе.

- Возим баш дуго. И пре него што сам добила дозволу, мој покојни отац ме је научио да возим, буквално са четрнаест година сам села за волан. Мада, тестове нисам положила из прве, (смех) али вожњу јесам. Нисам била лења да учим, него сам брза, па сам хемијском нешто прежврљала и исправљала нека питања, а то тако није смело! Тестове сам из другог пута положила – истакла је Матеа за Гранд.

Како је због природе посла често на точковима, певачица се труди да на пут не одлази без нечије пратње.

- У већини случајева имам неког ко крене са мном на пут, било да је друг или другарица, али ето деси се некада да морам сама- објаснила је Матеа која је екипу Гранда након неколико минута вожње уверила да они чувени вицеви о плавушама и колима, нису баш увек истинити.

-Мени се деси да дам гас да бих улетела негде, али да се трсам нешто или доказујем некоме, то никада заиста!- рекла је са осмехом.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: