После Северинине објаве на Инстаграм профилу у којој је обавестила јавност да јој је одузето старатељство над сином, многе колеге са естраде су је подржале. Због те тужне вести, огласила се и Наташа Беквалац. 

Наташа је, наиме, поделила Северинину објаву уз коју је написала:

- Од јуче када сам прочитала ову трагедију од вести, срце ми се кида. Северини желим надљудску снагу да своје дете заштити и врати. Деци је место крај мајке - написала је Беквалчева.

Можемо видети из пресуде да нико није од вештака саслушан и на је посебно тражено да се вештаци саслушају усмено, пише "Национал.хр".

Наиме, након што је Жупанијски суд у Сплиту у августу 2021. донео одлуку да се старатељство над малолетним Александром подели "на пола" између оца Милана Поповића и мајке Северине Вучковић, нова пресуда Врховног суда открива да Поповић поново преузима потпуно старатељство без дељења са мајком Северином. Како се наводи, ова одлука ступа на снагу одмах, не чекајући евентуалну жалбу Северине Вучковић, стоји у извештају који хрватски портал "Национал.хр" има у поседу.

Суд је навео да је на саслушање позвао вештаке, клиничког психолога Ивану Дијанић и Владимира Грошића, специјалисту психијатрије, али они нису дошли. Вештаци су свој недолазак образложили, како стоји у документима. Дијанић је као разлог недоласка навео здравствене разлоге, док је Грошић рекао „да због тренутног здравственог стања, које је у вези са овим случајем, није у могућности да разговара о квалитету, нити да активно учествује у процесу, због на оштећене когнитивне и интелектуалне способности“.

БОНУС ВИДЕО: