Павел Глоба, чувени руски астролог предвидео је да ће у фебруару три знака Зодијака доћи до вртоглавог успеха.

Па, коме се то смеши повољан месечни хороскоп за фебруар и коме су звезде посебно наклоњене?

Глоба тврди да ће наредног месеца Ракови, Рибе и Близанци уживати више од свих других.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Ракови ће у фебруару имати највише среће на пољу каријере. Ствари ће ићи узлазном путањом, надређени ће приметити ваша достигнућа и може доћи и до великог унапређења. Такође, очекујте новчану стимулацију или повишицу.

Чека вас и пуно добрих догађаја на личном плану, пре свега се то односи на могућност да исправите неке старе грешке и почнете изнова. Оно што може да засени месец пред вама јесу чести сукоби – звезде вам поручују да будете толерантнији.

Фото: Профимедиа

 

 

Риба

Очекује вас луда срећа када је реч о финансијама. Новац ће се буквално непрестано сливати у ваш џеп током фебруара, али опрез – немојте улудо бацати паре!

Звезде вам поручују да би непромишљено трошење новца могло да „уплаши“ финансијске токове. Будите паметни и повољан финансијски период трајаће још дуже! Такође, у фебруару вас очекују занимљива познанства, а могуће је да ће нова особа у потпуности променити живот.

Близанци

Фото: Профимедиа

 

 

Меркур у фебруару ће помоћи Близанцима у стварању нових веза, успостављање пословних контаката. Планета не само да ће повећати потребу Близанаца за комуникацијом, већ ће овим људима пружити и нове могућности за учење.

Меркур ће им значајно ојачати памћење, помоћи да стекну нова искуства на путовању, а и једноставно их орасположити. У финансијској сфери живота срећа чека представнике овог знака у другој половини месеца, пише Најжена.

БОНУС ВИДЕО: