Пун Месец у Лаву може бити фасцинантан астролошки догађај. Астролошки, пун Месец се јавља када Месец заузме супротни положај у односу на Сунце, стварајући потпуно осветљење његове видљиве стране. Месец у Лаву, који је ватрени знак, доноси одређене карактеристике и енергију.

Лав је познат по својој страствености, храбрости, самопоуздању и жељи за пажњом. Када се пун Месец појављује у овом ватреном знаку, ове особине могу постати посебно изражене. Очекујте снажне емоције, интензивност и потребу за изражавањем индивидуалности. Лав је повезан са срцем, креативношћу и изражавањем, па пун месец у Лаву може нагласити ове аспекте.

Фото: Профимедиа

 

 

Ово је време када се људи могу осећати храбро и самоуверено, тежећи препознавању и афирмацији. Са друге стране, могуће је да се појачају и неки изазови везани за егоцентричност или потребу за пажњом. Битно је пронаћи равнотежу између изражавања своје аутентичности и поштовања потреба других.

Астролози су сагласни да је пун Месец астролошки догађај који доноси снажан емотивни набој и потребу за доношењем одлука у афекту које могу бити погрешне.

Пун Месец у Лаву највише ће осетити Лавови, Шкорпије, Бикови и Водолије.

ЛАВ

Већ неколико дана осећате појачану нервозу, бес и пролазите кроз стресне ситуације јер су вам емоције наглашене. Веома је важно да не доносите важне одлуке у афекту јер лако могу да буду погрешне. Ви ћете од свих знакова највише осећати утицај пуног Месеца.

БИК

Пун Месец догодиће се у вашем четвртом пољу, тако да вам доноси породичне кризе, неспоразуме али и проблеме са станом. Чувајте се непријатних решења у вези са станом. Избегавајте расправе са члановима породице!

Фото: Профимедиа

 

 

ВОДОЛИЈА

Пун Месец у седмом пољу доноси вам брачну кризу или у партнерским односима. Имаћете потребу да промените у односу нешто што вам смета. Било какво терање ината може само да вам одмогне у наредним недељама.

ШКОРПИЈА

Пун Месец је окидач за велике промене на радном месту. То може да буде догађај који ће вас избацити из такта, али и ваша потреба да радикално мењате ствари. 

БОНУС ВИДЕО: