- Девојчица је била лепа као анђео. Њена тешко повређена мајка још увек не зна да јој је дете преминуло. У болници је, боре јој се за живот, а данас је сахрана њеном детету. Ово је трагедија за цело село, не могу ни да замислим како је породици, ако је нама овако - , причају комшије девојчице (3) која је погинула у тешкој саобраћајној несрећи када је возило којим је управљала њена мајка Драгана А. С. (32) слетело са пута.

Драгана А. С. налази се у УКЦ Ниш и и даље је животно угрожена. "Тог јутра, Драгана је кренула у међусмену на посао заједно са ћерком. Она је иначе запослена у вртићу у који је ишла њена девојчица. На том путу увек има леда. Драгана је слетела колима пре моста, вероватно је проклизала“, наводи саговорница.

Како каже, сцена на лицу места биле су језиве. Од аутомобила ништа није остало, а девојчица је од јачине ударца испала из возила.

- Девојчица је излетела из аутомобила на реку која је била залеђена. Мештани су одмах изашли на лице места и видели дете како непомично лежи. Чак је и једна медицинска сестра из села дошла у чарапама, како би помогла. Људи су девојчицу убацили у кола и кренули ка болници - , прича скрхана комшиница.

Према њеним речима, док су мештани покушали да спасу девојчицу, њена мајка била је без свести у возилу. "Након само неколико тренутака стигла је Хитна помоћ и полиција. Драгану су реанимирали на лицу места, она ни не зна да јој је ћерка преминула. Од аутомобила ништа није остало, секли су возило како би извукли мајку. Девојчица је преминула на путу ка болници“, каже комшиница.

Напомиње и да не зна како ће породица преживети губитак девојчице, те да је била омиљено дете у породици. "Имају они још једног старијег сина, можда је 3. разред. Али девојчица као девојчица, увек омиљена. Била је као анђео. Данас јој је сахрана, а њена мајка није ту. Чак ни не зна да је настрадала. Молимо се да Драгана преживи, једино нам то преостаје“, закључује саговорница.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: