Године 2013, домаћи медији писали су да је Недељко Бајић Баја упловио у везу с 19 година млађом манекенком Иваном, која се појавила у његовом споту за песму "Мокра до коже". Како се тада спекулисало, током снимања спота између њих се појавила хемија, те је уследила љубавна веза, а потом и брак.

Фото: В. Данилов

 

 

Баја је, према писању медија, с Иваном добио двоје деце, сина Марка и ћерку Милицу. Он је потврдио ову гласину у једном интервјуу.

– Породицу нисам крио, само је нисам експонирао. Па како може дете да се сакрије? Мој син Марко ускоро пуни две године, а за који дан добићемо и девојчицу - Милицу. Знате, много тога је до сад о мени објављивано по систему рекла-казала. Мене нико ништа није конкретно питао, нити сам ја о томе причао. А имам утисак да многе истина и не занима – рекао је певач.

Он је истакао да они који цене његов рад знају све што је потребно.

Фото: Јутјуб принтскрин/Official Channel Nedeljko Bajić Baja

 

 

– Не мислим на моје обожаваоце, јер они о мени знају све што треба, а ја немам намеру да користим медије да бих се са појединцима свађао – изјавио је Баја.

Ипак, чини се да овој љубави није било суђено, па су 2021. медији писали да се Баја у тајности развео, као што се годинама раније далеко од помпе и јавности и венчао.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Official Channel Nedeljko Bajić Baja

 

 

–  Баја о приватном животу не прича ни са блиским пријатељима, такав је човек. Мало њих је знало за његову везу с Иваном све док се нису венчали, па је тако и сада кад су се развели. Тек пре неколико дана сам чуо да нису заједно још од прошле године – рекао је за медије извор близак певачу.

– Не знам како је успео толико дуго то да сакрије. Мени је деловало да његов брак с Иваном функционише одлично, али изгледа да није било тако. Имају двоје деце, сина од шест година и ћерку од четири. Они ће живети с мајком, али ће Баја моћи да их виђа и проводи време с њима кад год пожели, тако су се он и Ивана договорили – објаснио извор.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: