У центру Новог Пазара синоћ је претучена трудница, а према незваничним сазнањима, њу је напао и повредио супруг! Према изјавама очевидаца стравичан инцидент догодио се синоћ око 22 сата у центру Новог Пазара. 

- Муж ју је напао, нанео јој повреде, а онда је оставио да седи на тротоару. Чак ју је у једном тренутку гурнуо на улици како би она пала на бетон - , наводи добро обавештен извор.

Према његовим речима неколико полицајаца, који нису били на дужности, а који су се затекли у близини инцидента, одмах су реаговали. случајни пролазници одмах су позвали полицију и пријавили напад. Детаљи о озбиљности повреда трудне жене још нису потврђени, јер је трудница одбила лечење.

- Полицајци су одмах интервенисали и пронашли повређену жену како седи на тротоару. Она је одбила да открије идентитет нападача и није хтела да сарађује са полицијом. Трудница није пријавила насиље, већ су је полицајци одвезли у болницу. Након прегледа она је одбила лечење. Међутим убрзо је супруг труднице приведен и одређена му је мера забране приласка. Истрага поводом овог инцидента је у току - , додаје он.

Ако трпите насиље, контакт телефони Саветовалишта против насиља у породици (СОС телефон и сигурна кућа) су:

0900-011-011, бесплатан позив, радним данима од десет до 19 часова
011 2769-466, радним данима од десет до 19 часова
062304-560, од 19 до десет часова
Хитни позиви за пријаву насиља у породици могу се извршити на број 0900-100-600 од 00 до 24 часа, бесплатним позивом.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: