После Мелинине изјаве у шифрама, огласио се и певач - порука је такође неодређена.

- Не могу давати коментар, спремам се да идем на пут. Сада не могу давати никакве коментаре - поручује Харис за "Блиц".

Како пише поменути медиј, један од наших најпознатијих естрадних парова наводно је решио да стави тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу.

Фото: АТА имагес

 

 

Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину, у брачне воде ступили су 12 година касније.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мелина и Харис Џиновић су се одлучили на споразумни развод, будући да њихов однос није штимао најбоље већ неко време. Донели су тренутно најбољу могућу одлуку за њих и њихову децу. Харис се већ иселио из њихове виле на Сењаку, а Мелина је остала тамо с децом. У току је процес развода брака, а касније ће бити одређено и како ће имовина бити расподељена међу њима - открио је за Пинк.рс добро обавештени извор близак породици Џиновић.

Како су се заволели Мелина и Харис

Иначе, љубавна прича Хариса и Мелине и познате модне дизјанерке започела је 2002. године, када је дизајнерка била на трећој години студија. Њихове емоције су одмах плануле, а иако не воле да причају о свом приватном животу, Харис је у једном од ретких интервјуа признао да су се "једноставно нашли".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: