Фотографије су на друштвеној мрежи опстале само један дан, с обзиром на то да су уклоњене од стране Инстаграма.

Међутим, она их је јуче поново објавила, овог пута цензурисане и успут се пожалила да сматра да је овај потез крајње неправедан.

- Поново објављујем фотографије које је Инстаграм уклонио без упозорења или обавештења… Разлог уклањања који су дали мојим менаџерима, који уопште не управљају мојим налогом, био је тај што је део моје брадавице био видљив - почела је своје излагање Мадона.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

- Још увек ми је запањујуће да живимо у култури која допушта да се покаже сваки центиметар женског тела осим брадавице. Као да је то једини део женске анатомије који може да се сексуализује. Брадавица која храни бебу! Зар мушка брадавица не може да буде еротична? А шта је са женском гузицом која никад нигде није цензурисана - запитала се.

- Захвална сам што сам успела да задржим здрав разум кроз четири деценије цензуре, сексизма и мизогиније. То је савршено усклађено с лажима у којима смо одгајани, да верујемо у приче о ходочасницима који мирно ломе хлеб с Индијанцима када су дошли на Плyмоутх Роцк! Бог благословио Америку - закључила је Мадона, а у коментарима су се многи сложили с њом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

- Тако је, драга Мадона. Требало би да можемо да покажемо своја тела - коментарисала је једна обожаватељка испод Мадонине објаве.

Мадона је у уторак објавила низ провокативних фотографија на којима изводи вратоломије на кревету, обучена само у танге, брустхалтер и мрежасте чарапе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".