Највећи шок десио се 2012. када је у соларијум водила своју петогодишњу ћерку, након тога је уследила забрана, а онда је друга опсесија заменила прву па је почела да користи средства за самопотамњивање у великим количинама.

Оптужена је 2012. за угрожавање детета, своје ћерке Ане, коју је водила у салон са соларијумом како би девојчица добила вештачки тен. Велика порота одбацила је оптужбу 2013. и Патрисија Крентсил (55) успела је да задржи старатељство над ћерком.

Ова самохрана мајка петеро деце рекла је за Инсидер 2022. да ју је тај "инцидент мучио сваки дан последњих 10 година", као и да ју је довео у тешку финансијску ситуацију, а на крају јој је забрањен приступ локалним салонима за сунчање у Њу Џерзију где је живела (касније је донела одлуку да се пресели у Лондон).

Зависница од соларијума учествовала је у ријалити емисијама као и у “Тhe Howard Stern Show”, снимила је неколико муизичких спотова, а прошле године најавила је да ће се кандидовати за Сенат на Флориди, као и да ће њену кампању водити продуценти емисије “Tan top 10", у којој је учествовала.

 

 

 

 

 

 

Изазвала је сенатора Рика Скота на предстојећим изборима за Сенат 2024. према изјави о кандидатури поднетој Савезној изборној комисији.

- Знам да сам другачија, и патила сам због тога. Али то што смо сви различити јесте оно што ову земљу чини тако невероватном и јединственом - изјавила је за ТМЗ.

Раније је истакла: “Променила сам став према животу. Преокренула сам свој живот. Више ме не омаловажавају. Не одлазим на журке и не радим било какве лудости".

Патрисија се 2013. пријавила на рехаблитацију након злоупотребе алкохола, а 2019. хоспитализована је због упале плућа и стављена је у индуковану кому. Доживела је срчани застој, а такође јој је дијагностикован панкреатитис и инфекција која се проширила на плућа.

- Прогласили су ме мртвом, било је то тако тужно - нагласила је за The Post.

Појавила се недавно на спотском догађају на Флориди и вештачки тен је и даље њена опасна страст.

(Жена Блиц)

БОНУС ВИДЕО: